Dela till kollegorna

Uppdateringar av sajten

Under början av 2023 har underhåll av DigiGuidens hemsida pågått. Målet med underhållet är att bygga om delar av den bakomliggande strukturen, det som kallas "back end", för att förbättra upplevelser på en rad punker. Däribland, men inte begränsat till:

  • ökad tillgänglighet
  • förhöjt skydd av innehållet på sajten
  • enhetligare typsnitt och färger för förbättrat användargränssnitt
  • snabbare & tydligare steg för att hämta hem material från sajten

Utöver dessa förbättringar införs även en efterfrågad funktion: sökfält på sidan Katalog.
Sökfältet kan hittills söka på guidens titel och beskrivningen som tillhör en guide.

Kommande förändringar inkluderar onboarding-processen för nya användare och en ny startsida.

Detta underhåll fortsätter att vara i fokus under hela våren. En helt del nya sidor kommer att dyka upp, och en del kommer att försvinna.

Vi vill tacka alla användare för ert tålamod och förståelse under detta underhåll. Vi uppmuntrar alla användare att höra av sig om de har frågor eller förslag. Vi är alltid glada att få tillbaka feedback eller önskemål från er.

Bästa hälsningar,
Rasmus Eriksson
Grundare av DigiGuiden

Relaterade inlägg

Dags att planera All Digital Weeks

Mellan den 17 april–7 maj 2023 är det än en gång dags för All Digital Weeks. Digital delaktighet må stå högst upp på agendan för många av oss varje dag. Men det är ett par veckor varje år som detta viktiga ämne får ännu mer fokus. Yippie! Digidelnätverket har publicerat kampanjmaterial direkt på sajten. Dessutom […]

Förenkla utskrifter

Visste du att det går att skriva ut X antal kopior av DigiGuider genom att slå ihop alla guider till en enda PDF? I det här inlägget får du lära dig hur du kan slå ihop flera PDF:er med gratistjänster ILovePdf.com. Om du föredrar att slå ihop dina filer med t.ex. Adobe Acrobat Reader går […]